Cooltech Soğuk Lipoliz

Cooltech Soğuk lipoliz: Yağı dondurarak lipoliz etkisi: Non-invasive vucut şekillendirmede en son teknoloji.

CoolTech uyğulaması sırasında vucutta istenmeyen fazla yağ dokusu(SAT),etkili bir yöntem olarak kabul edilen konrollü cooling/soğutma özelligi sayesinde küçülür.Bu non-invasive/cerrahi olmayan bir uyğulamadır.İyileşme sürecine ihtiyaç duyulmaz. .Anestezi gerektirmez.Uyğulamadan sadece birkaç hafta sonra beklenen mükemmel sonuçlara ulaşılır….

  • Dondurarak adipolize yapan Cooltech yeni bir non-invaziv tedavi tekniğidir.  Liposuction ‘a gerçek bir alternatif tedavi tekniğidir.
  • Yağ hücreleri yeterli soğuğa mağruz kaldıklarında , doğal yapıyla vücuttan atılma sürecine girerler (Apoptosis).
  • Tedavi alanındaki yağ hücreleri normal metabolik prosesle vücuttan atılırlar.
  • Yağ hücreleri , kas, sinir ve cilt gibi diğer dokulara göre soğuğa daha hızlı reaksiyon gösterirler. Sistem işleyişi sırasında vokum destekli selektif bir soğutma/cooling yöntemi kullanılmaktadır.Vokum,yağ dokusunun bulunduğu bölgeye indiginde orada dondurucu bir etki meydana getirerek panniculitis ve adiposity apoptosis de ki yağ hücrelerinin ‘ölümüne’ sebep olurlar.Tedavi bölgesindeki artık işlevlerini kaybetmiş yağ hücreleri de metabolizmanın normal işleyiş sürecinde, lenf dolaşımı yoluyla vucuttan atılırlar.
  1. Vakum etkisi  bölgedeki kan sirkülasyonunu durdurur ve kan akışı tarafından oluşan ısınmayı yok eder.
  2. Yağ hücreleri soğutma yüzeyleri ile direkt temasa geçirilir.
  3. Yağ hücrelerindeki lipidler kristalize olur ve hücre zarları etkileşime girer.
  4. Tedavi yaklaşık 70 dakika sürer
  5. Sonuçlar ilk 15 günden sonra görülmeye başlanır.

 212-702x277[1]

   CoolTech® ile karın, karın yan yağları, kalça, bacak, basen, bel, kol, diz üstü ve diz iç kısmı gibi lokal kilo probleminin olabileceği bölgeler tedavi edilebilmektedir. Genellikle 1 seanslık uygulamanın yeterli olduğu CoolTech® uygulamalarında, birden çok bölge de kilo problemi var ise 2 ya da 3 seanslık uygulamalar gerekebilir

Seans aralıkları 6-8 haftadır. Kaç seansa ihtiyacınız olduğuna doktorunuz vücudunuzun yağ depoladığı alana bakarak ya da kaç bölgede bu uygulamaya ihtiyacınız olduğunu belirleyerek karar verecektir.

 

Comments are closed